+46708310150

Sälj din båt

Sälja din båt via försäljningsuppdrag?

Vi hjälper dig med försäljningen av din båt. Genom att anlita oss kan du spara tid, undvika potentiella fallgropar och maximera värdet på din båtförsäljning med minimal ansträngning från din sida.
Kontakta oss så berättar vi mer och hittar ett upplägg som passar just er!

Varför sälja med oss?

Båtförsäljning sälja båt

Att sälja en båt kan vara en tidskrävande process. Vi jobbar för att underlätta försäljningsprocessen och skapa rätt förutsättningar för att få ut maximalt betalt av din båt. Detta åstadkommer vi genom god erfarenhet av båtmarknaden och en förståelse för hur marknaden ser ut.

Vi marknadsför båten åt dig på flera plattformar för att nå ut till rätt kundgrupp och möjliggöra en effektiv försäljningsprocess. Genom olika marknadsföringsverktyg och ett brett nätverk av potentiella köpare blir processen mkt effektiv.

Vi erbjuder personlig och professionell rådgivning under hela försäljningsprocessen. Vi hjälper till med allt från prissättning och förberedelse av din båt inför en försäljning till hantering av pappersarbete och leverans vid avslutad affär.

När du anlitar oss för att sälja din båt kan du vara säker på att transaktionen sker på ett säkert och tryggt sätt. Vi tar hand om all dokumentation och jobbar för att båda parter blir nöjda med affären.